Databeskyttelse

 • Gjennom denne kunngjøringen, Danilservice, informerer SL brukere av nettstedet www.danilservice.es Utstyr (heretter «brukere» og «Web») hvis politikk for å beskytte personopplysninger (personopplysninger «), slik at brukerne kan fritt og frivillig hvis de ønsker gi Danilservice, personlig informasjon som kan være nødvendig eller som kan fås fra brukere suscripcióno levere noen av de tjenestene som tilbys av Danilservice, SL på denne nettsiden. Det er forutsatt at brukeren godtar vilkårene ved å trykke på knappen «Send data «funnet i kontaktskjemaet. Danilservice, S.L. forbeholder seg retten til å endre denne politikken til å tilpasse seg ny lovgivning eller rettspraksis og bransjepraksis. I slike tilfeller Danilservice, S.L. annonsert på denne siden endres med rimelig forhånds gjennomføringen. Brukeren, i alle fall, nøyaktigheten av informasjonen, Danilservice, SL rett til å nekte service til alle brukere som har gitt feil opplysninger, uten at det berører andre tiltak som kan være riktig.
 • Disse dataene vil bli behandlet automatisk og innarbeidet i de aktuelle filene fra Danilservice, SL være Danilservice, SL holderen og er ansvarlig for deres egen fil (heretter referert til som «Files «). Bortsett fra i områder der annet er angitt, svar på spørsmål om personopplysninger er frivillig, men mangelen på respons innebærer en nedgang i kvaliteten eller mengden av tilsvarende tjenester, med mindre annet er oppgitt.
 • Innsamling og behandling av personopplysninger er å opprettholde avtalen med Danilservice, SL ledelse, administrasjon, levering, service forbedring ampliacióny der brukeren bestemmer seg for å abonnere, registrere eller bruke dekningen av disse tjenestene til de preferanser og smak til brukerne, studiet av bruken av tjenester, design av nye tjenester knyttet til slike tjenester, sende tjenesteoppdateringer, sending, av tradisjonelle og elektroniske midler, teknisk, operasjonell og kommersiell informasjon om produkter og tjenester som tilbys av Danilservice, SL, nå og i fremtiden. Hvilket betyr aldri å tildele oppgaver til en tredjepart annet enn å utføre en tjeneste som du har bedt om, transport, tjenester, osv …
 • Danilservice, S.L. har vedtatt sikkerhetsnivåene for beskyttelse av personlige data lovpålagt og som har installert alle tekniske virkemidler og tiltak til rådighet for å hindre tap, misbruk, endring, uautorisert tilgang og tyveri av personopplysninger gitt til Danilservice, SL Men brukere bør være klar over at Internett sikkerhetstiltak ikke uinntagelig. Brukeren aksepterer Danilservice, S.L. gi informasjon med selskaper som vi har nådd en samarbeidsavtale med det formål å gi den beste service, basert på spansk i utlandet, respektere i alle fall, den spanske lovgivning om databeskyttelse.
 • Ved anvendelsen av bestemmelsene i lov 15/99 av 13. desember beskyttelse av personopplysninger, brukere har og kan utøve rettigheter for tilgang, kansellering, rectificacióny opposisjonen og rett til å bli informert om overføringene gjort ved å kontakte Danilservice, SL på følgende adresse : Danilservice, SL – C / Diego Ramírez, 137, 1 º C – Torrevieja, Alicante, Spania, og skriv:
  • Navn og kopi av D.N.I.
  • Opprop der spesifikke applikasjoner, hvis bekreftet
  • Adresse for varslinger.
  • Dato og underskrift